Translate This Page

Restoran Me'nate Steak Hub | Promosi Sempena Ramadhan 2017!

Tuesday, June 06, 2017

Assalamualaikum...



Me'nate Steak House kini melangsungkan Promosi Buffet Ramadhan 2017!  

Restoran yang kini dikenali ramai sejak menjadi viral suatu ketika dahulu. Pasti dalam minda anda Me’nate je mahal kan?
Jadi, kali ini Me’nate kasi turun harga khas pada bulan Ramadhan yang mulia ini. Sebelum saya berkongsi info berikutnya, jom kita tengok juadah berbuka puasa di Me’nate! Ni adalah antara pakej yang kami jamah tempoh hari.


Antara juadah yang disediakan ialah beef, lamb, chicken, roasted seabass, nasi beriyani bukhari atau spagethi aglio olio. Korang boleh pilih set mana yang korang nak.




 
Hidangan ini sesuai bagi mereka yang nak berbuka puasa beramai-ramai dalam 7 orang ke atas depends pada tahap pemakanan masing-masing.hehe 

Tapi bulan puasa siapa yang mampu makan sekaligus banyak-banyak kan?

So, better datang beramai-ramai.. hehe Tapi jangan risau sebab kalau tak habis boleh tapau bawak balik ok.

CAWANGAN ME'NATE STEAK HUB 


ME'NATE STEAK HUB PAKEJ "ISTIMEWA GROUP STEAK RAMADHAN"
Harga dewasa untuk 12 tahun ke atas RM89.90 per pax harga asal RM99.90 dan kanak-kanak 5-12 tahun RM39.90 per pax harga asal RM49.90. kalau korang nak harga murah kena booking awal tarikh last untuk diskaun 5% ialah 25 Mei 2017 

Hidangan untuk 1-2 pax 
Beef + Chicken or lamb + Chicken + Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio.

Hidangan untuk 3-6 pax

Beef + Lamb & Roasted Seabass + Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio.

Hidangan untuk 7 pax dan ke atas

Beef + Lamb + Chicken + Roasted Seabass + Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio.
Kesemua hidangan tersebut lengkap dengan kuih tradisional, kurna dan buah-buahan.


Untuk maklumat lanjut atau tempahan;
Call / Whatsapp/ SMS di talian: 019 3911 047/ 019 4771 047/ 019 2611 047
facebook : Me'nate Steak Hub
instagram : @menatesteakhub




Kami sudah! Anda bila lagi? hehe... Selamat berpuasa semua!!

1 172 Love this entry

  1. Tempat fav acik ni! Bestnyaaa kalau dapat berbuka kat siniiiii... not bad harganya

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com