Translate This Page

SukaSucre Bistro Cheras by Dato' Fazley Yaakob!

Saturday, June 17, 2017

Assalamualaikum..

SukaSucre Bistro Cheras by Dato' Fazley Yaakob | Masih tercari-cari tempat makan yang menarik dan ekslusif?

Jangan risau, di SukaSucre Bistro anda boleh menikmati hidangan melayu, western food malahan pencuci mulut yang pelbagai serta beraneka rasa dan bentuk! Boleh makan puas-puas banyak mana dessert yang anda inginkan tau.

Haa, menarik bukan? Tak guna cakap je kan, so apa kata kita tengok gambar dulu jom!! 

Antara menu yang terdapat di SukaSucre Bistro Cheras.







Note: Sebahagian sumber gambar diambil daripada instagram @sukasucrebistro

Gambar-gambar ni baru sebahagian sahaja pencuci mulut nya. Kalau nak tengok apa lagi yang ada, nanti anda boleh saksikan petikan video di bawah okayh ;)


Walaupun dah kenyang habis haritu, tapi sebab semua dessert termasuklah ice cream ni sangat mengancam, kitorang pon cuba lah kan...hehe memang puas hati

Ruang makan yang serba ekslusif dan selesa! 




Jangan risau, sebab kemudahan surau, toilet semua disediakan. Luas dan selesa tau.


Kitorang dah try haritu, hehe memang kecur air liur tau! Lepas solat maghrib sambung lagi tu...huhu... So korang tunggu apa lagi? hehe.. 

Thanks Mira (shawl biru) sebab tolong teman! huhu... Thanks jugak kat Blogger Alja (tudung kuning) dan kawan sebab tolong jadi photog.. Special thanks to Blogger Halim Brothers!!
:-*

So, sebelum penutup, jom kita tonton video kat bawah ni ;)

  

Untuk maklumat lanjut korang boleh rujuk details kat bawah:

Instagram: @sukasucrebistro

Alamat:
SukaSucre Bistro (Cheras)
Wisma RYU, 81, Jalan 2/90
Taman Pertama, Cheras

Operation Hours:
6pm-10pm everyday!!


Selamat menjalani ibadah puasa buat 10 malam terakhir semua!!

3 172 Love this entry

  1. yum yum! ^^ why semua french butter rice one. lol

    Is Blogger Underappreciated?

    ReplyDelete
  2. Huishh sedapnyaaa angahhhhh.... semua menu nampak menarik....

    ReplyDelete
  3. Wah! Menggiurkan...😍😍😍

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com