Translate This Page

SweetRoyale Stevia Sweetener Pharmaniaga

Saturday, August 05, 2017

Assalamualaikum...


SweetRoyale Stevia Sweetener Pharmaniaga | Entry kali ni khas buat peminat Stevia Sweetener di luar sana terutama dalam kalangan Diabetic Patient (Pesakit Kencing Manis)... 

Kali ini saya ingin perkenalkan satu produk keluaran Pharmaniaga iaitu salah satu sebuah syarikat GLC farmaseutikal yang terbesar di Malaysia.

Kalau korang nak tahu, sudah lama stevia sweetener ini menjadi trend dan semakin banyaklah produk tiruan berleluasa di luar sana. 

Jadi, saya sarankan anda semak dahulu sebelum membeli mana-mana produk stevia sweetener di luar sana.

So, untuk terselamat dari pemanis stevia tiruan di luar sana, saya ingin memperkenalkan pemanis stevia keluaran Pharmaniaga iaitu SweetRoyale!

Kenapa Perlu Beli SweetRoyale?

Diperkenalkan dengan slogan "Rasa Manis Unik Sejati" pasti membuatkan anda tertanya-tanya apa yang uniknya SweetRoyale ini bukan? Jom kita lihat keunikannya.

  • SweetRoyale ialah pemanis berasaskan stevia yang menggabungkan bahan-bahan terpilih untuk memberikan anda rasa yang manis seperti gula tetapi rendah kalori
  • Setiap 2 gram SweetRoyale menawarkan rasa manis sejajar dengan 2 sudu teh gula.
  • Diformulasikan oleh pakar-pakar yang diiktiraf serta ujian makmal dengan penuh terpeinci.
  • Formula yang diperbaharui menggunakan gred Stevia yang lebih tinggi bagi rasa yang unik dan kurang pahit.
  • Antara yang murah dan mampu milik dan mudah dibawa kemana-mana.
  • Diperkenalkan dalam bentuk serbuk seperti gula, bukan cecair bagi mengatasi masalah kontaminasi.
  • Disahkan halal oleh JAKIM, nombor HALAL: MS1500:2009, 1071-02/2017
Pek permulaan dalam bentuk sachet aluminium mudah dibawa kemana-mana! Nak bancuh buat sirap sejuk ke, kopi panas atau teh O panas semua boleh! =)





Boleh digunakan ketika meeting juga tau. hehe.. 
 


So, kat mana nak dapatkan SweetRoyale ni?  
COD area Shah Alam/Kuala Lumpur or Pos ke Seluruh Malaysia whatsapp: 013-4731696 (Agent SweetRoyale Stevia)

Harga Pos: RM 15.9+ postage
Harga COD: RM17



 1. Cawangan Farmasi RoyalePharma seluruh Malaysia!



2. Online Website RoyalePharma

3. Website (Lazada, 11Street & Shopee)

Saya dah cuba, so anda bila lagi? hehe... 


16 172 Love this entry

  1. alternatif bagus untuk gula. echa pun kadang guna stevia ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Eeca, nak order or tahu lebih info boleh whatssapp 013-4731696 =)

      Delete
  2. Selalu juga tengok orang update Stevia ini, mesti bagus ini. Harga pun berpatutan nanti bolehlah cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Azwar, nak order or tahu lebih info boleh whatssapp 013-4731696 =)

      Delete
  3. Eh murahnyaaaa. Nak grab juga! Suka letak stevia dalam air mineral acik. Dappp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess murah kan acik? huhu nak order or tahu lebih info boleh whatssapp 013-4731696 =)

      Delete
  4. wah !! bagus ni.. ada jalan lain selain dari pengambilan gula putih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol tu... ni produk keluaran farmasi terbesar di Malaysia lagi kan? nak order or tahu lebih info boleh whatssapp 013-4731696 =)

      Delete
  5. Serius ok ke ni? Kalau ok nak beli untuk abah dan kakak saya yang ada kencing manis.

    Murah nau nau harga dia...

    http://farahalina.com/amalan-terbaik-ketika-hamil/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup murah kan? sbb niat nak bantu penduduk Malaysia n tak mudah tertipu dengan stevia palsu... nak order or tahu lebih info boleh whatssapp 013-4731696 =)

      Delete
  6. Wah menarik ni,elok beli kt parents mell 😀😀 salam kenal, done follow sini mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mel... hehe boleh cuba utk parents...utk diri sndiri pon ok... nak order or tahu lebih info boleh whatssapp 013-4731696 =)

      Delete
  7. tak pernah cuba lagi..orang kata bagus stevia ni

    ReplyDelete
  8. mak saya diabetes. so, memang kalau nak manis masakan or minuman, guna stevia kat rumah hehehe. mmg bagus stevia ni :)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com