Translate This Page

Kerja Bukan untuk Jaga Hati Orang

Sunday, October 01, 2017

Assalamualaikum and Hye..

Kali ni entry lebih santai and sempoi... No facts just for sharing purpose..

Just nak share dalam hidup ini kau tak perlu pon gigih nak jaga hati setiap orang... Maksud aku, kau dah buat baik and perkara yang perlu so just leave it..

Lumrah manusia takkan pernah puas hati dengan apa yang kita buat... Lagi satu situasi buat baik dengan orang lain tapi ade pihak lain plak yang terasa...

So just leave it and keep moving yeah! ;)

Sekian kata-kata semangat dari Shiqin Sunshine...ihiks



3 172 Love this entry

  1. Kannn.. Susah nak puaskan hati org.. Acik skrg ambil langkah untuk sedapkan dan bahagiakan hati sendiri dulu.

    ReplyDelete
  2. tak perlu puaskan hati orang,..cukup hati kita puas..hehe

    ReplyDelete
  3. Kami ni nak tak nak kena jaga jugak hati org sebab piagam customers is always right. So students is always right n no matter shtudents 1st

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com