Translate This Page

Masih Mencari Jodoh? Cuba Try Website BaitulJannah!

Thursday, December 07, 2017

Assalamualaikum...

Mesti korang penat dengan pertanyaan orang sekeliling berkenaan jodoh bukan? Penat mencari sana-sini tapi masih tak jumpa? Bila dah jumpa, malu pula nak luahkan perasaan secara berhadapan.


Mungkin korang boleh usaha cara lain. Tak salah mencuba bukan? Jodoh sudah ditentukan, tapi kita mesti mahukan yang terbaik bukan?

Jadi di samping kita mencari jodoh, marilah sama-sama memperbaiki diri ke arah yang lebih baik. Tuntut ilmu sebanyaknya supaya kita dapat menempuh ujian berumahtangga kelak.


So kat sini saya nak share kan dengan anda semua laman web islamik yang membuka peluang untuk anda mencari jodoh di hujung jari sahaja!

Jangan risau sebab website ni mempunyai faktor keselamatan yang cukup ketat di mana data-data peribadi anda adalah dirahsiakan. Jadi apa nama website tu? Haa

Baituljannah nama diberi.. Laman sesawang yang memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin mencari jodoh hanya di hujung jari.


Anda boleh melihat sendiri calon-calon yang anda gemari... Jangan risau sini bukan macam WeChat, Bee Talk atau apps yang lain kerana segala message anda dipantau untuk mengelakkan perkara2 yang tidak diingini berlaku.

So tunggu apa lagi? Cepat DAFTAR sekarang!! Perlu diingatkan kos2 yang dikenakan adalah untuk bahagian pengurusan, semakan dan sebagainya.

Orang dah tolong permudah urusan kita, so kita bagi lah upah skit kan? hehe.... Jadi, marilah bersama-sama kita berdoa semoga urusan mencari jodoh dipermudahkan dan bertemu dengan calon yang baik2.. Amin! Selamat maju jaya!!


Kita dah usaha, yang lain nya kita tawakal serah kepada Allah. Sesungguhnya Allah adalah sebaik-baik perancangan. :) Kalau still tak dapat jugak, mungkin ini sebabnya... BACA SINI.. semoga bermanfaat...

0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com