Translate This Page

Tak Sangka Ramai Yang Terkesan dengan Bahan Bacaan Ni

Monday, January 01, 2018

Assalamualaikum...


Alang-alang dah keluar paper kan, so harini aku nak share dengan pembaca semua bahan bacaan apa yang membuatkan si pembaca sangat terkesan tu? Siapa golongan yang terkesan tu? Jom teruskan scroll ke bawah! 







Cukuplah beberapa petikan surat khabar yang menggambarkan bagaimana si pembaca terkesan dengan bacaan novel islamic seram oleh Ustaz Hadi Fayyadh.

Kalau anda nak tahu, mungkin ada yang kata ala boleh baca benda ni ada dalam al-quran dan hadith tapi jalan penceritaan dalam novel ni membuatkan kita seolah-olah pengembara dalam novel tersebut.

Antara yang menarik juga sebab Ustaz Hadi dan team ada sertakan muzik lagu yang perlu dipasang ketika membaca novel tersebut.

Kalau korang berminat, boleh la dapatkan teaser secara PERCUMA di 013-4731696! Senaskah RM29.90 dan FREE E-BOOK!
 

Pembelian untuk 3 buah (new updates) ke atas akan dapat FREE Postage dan sebahagian dari pembelian anda akan disumbangkan ke Tabung Aman Palestin. =) Sambil membeli kita menderma inshaAllah.

Yang paling penting dengan pembelian karya Ustaz Hadi Fayyadh, korang berpeluang untuk menyertai contest dan yang terbaru ialah menangi Pakej Umrah 2018! Untuk maklumat lanjut sila ke instagram sini ye!

Semoga perkongsian ini bermanfaat buat korang semua ya!

1 172 Love this entry

  1. Kak ana belum khatam lagi novel semusim di barzakh ni. Baru baca suku. Nak kena habiskan cepat ni.

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com