Jana Pendapatan Mingguan TANPA MODAL melalui apps je?? Biar betul !!!! Fingo Bukan Scam Tau !!!!

Wednesday, June 24, 2020

Assalamualaikum Semua!!

Korang pernah dengar tak mana-mana apps yang boleh buat income hanya di hujung jari sahaja? Bukan itu je, goyang kaki je lepas tu senang-senang duit masuk.. Haa mesti dalam fikiran korang eyh scam ke MLM ke ni kan? Artis Malaysia pon ada yang join tau!!

Sumber: Fingo Global

Korang jangan risau kayh... Sebab sistem je sama je macam agent jual Shaklee di mana ada master coordinator dan diikuti dengan peringkat anak-anak buahnya... 

Lagi banyak anak-anak buah, lagi banyaklah dapat kan... Cuma Shaklee memang kena all out awal2..Macam apps yang bakal saya kongsikan ni korang hanya perlu ajak dan guide orang. Lepas tu kaching kaching duit masuk...

Haa itulah dia Fingo Apps! Dengan menggunakan applikasi ‘Fingo’ anda boleh jana pendapatan RM 500 sehingga RM *000 dalam masa satu minggu!!! Biar betul? Sebelum tu jom kita ambil tahu serba sedikit mengenai Fingo ni.

Fingo (Malaysia) SDN BHD adalah syarikat yang sah berdaftar dgn lesen jualan langsung di bawah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP).




Fingo adalah satu platform online shopping seperti Lazada mahupun Shopee. Haa korang suka shopping kan? So, boleh join Fingo ni sebabnya korang teruskan membaca okayh!!

BUKAN MLM / BUKAN SKIM CEPAT KAYA
IANYA ADALAH PLATFORM E-COMMERCE FINGO


Tapi perkara yang paling special mengenai Fingo adalah kita (orang awam)  boleh generate income secara konsisten 4 angka sebulan :

1) Tanpa letih ambil order
2) Tanpa perlu jaga stock
3) Tanpa perlu bergegas pos barang
4) Tanpa perlu penat pack barang.
5) Tanpa perlu risau, 100% dijamin tiada risiko kerugian.
6) Modal kecil tak sampai RM100 seumur hidup? Wahh!! Kalau tak nak keluar modal pon tak apa tau ;)

Utk dapat 4 angka sebulan ni mudah,  semua ada dlm modul yg akan kita belajar sama² nanti.😃

Apa beza Fingo dgn Lazada mahupun Shopee?

berikut adalah perbezaan tentang aplikasi FINGO dengan aplikasi2 lain iaitu LAZADA & SHOPEE: 
💰 shopping di Lazada 👉🏻dapat barang 
💰 shopping di Shopee 👉🏻dapat barang 
💰 shopping di Fingo 👉🏻 dapat barang ➕_10% cash back, FREE voucher RM5.00 

Haaa macam mana??? Anda pilih yang mana??.. banyak manfaat Fingo kan…..

RUGI BESAR KALAU KITA TAK NAMPAK PELUANG NI 😭

Ok jom saya share kan cara-cara mudah sebelum kita mula okayh

Cara-carannya :-

1.   Install apps fingo di playstore/applestore dan sign up ya.
2.Masukkan invitation code DSYNPA (Mesti masukkan Okayh). 
3.Pendaftaran adalah PERCUMA  dan dapat baucer rm5 , kemudian terus whatsapp nombor 017-3601072 atau KLIK SINI untuk keterangan lanjut okayh ;)








0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda