ONLINE SHOPPING PROMOTION 2016: LAZADA ONLINE REVOLUTION

Wednesday, November 23, 2016

Assalamualaikum…


Dalam entry kali ini aku nak share keseronokan dapat "Parcel Of Joy" dari Lazada. Macam-macam ada dalam tu. Ada Nescafe Pandan, Cereal, Tefal Manual Chopper,  Bag Milo "Ola Bola", Maggi Oatmee, Pen, Wet Tissue Mamypoko dan serum rambut dari Loreal."Parcel Of Joy' ni adalah sempena menyambut Lazada Online Revolution yang akan bermula 11 November 2016 sehingga 12 Disember 2016 dan ianya adalah kali kelima dibuat sejak dilancarkan.
Lazada Malaysia membuka tirai kepada jualan dalam talian terbesar di Asia Tenggara, “Online Revolution” dengan penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55,000 peniaga tempatan dan antarabangsa. 

Nescafe pandan yang mesti dicuba! Nak beli boleh kat SINI.


  
Kalau korang nak tahu, tema untuk jualan “Online Revolution” pada tahun ini ialah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia.

Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution” pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.


 “Online Revolution” 2016, yang bertemakan “Jenama untuk Semua” adalah bertujuan untuk memperdekat lagi jurang antara jenama dan pengguna. 

Kami menawarkan jenama-jenama ini dengan akses tanpa had kepada para pengguna yang berada di luar bandar-bandar metropolitan sementara kami juga memudahkan para pengguna untuk mengakses lebih daripada 1000 jenama kegemaran mereka”- Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia. 


Lazada Malaysia juga akan menampilkan promosi dari pelbagai rakan pemasaran – para pengguna berpeluang untuk memenangi hadiah penerbangan percuma dari AirAsia BIG; termasuklah tawaran istimewa dari DiGi, Maxis, Domino’s Malaysia, Caltex, HSBC, CIMB, TGV Cinemas dan Maybank semasa “Online Revolution” 2016. Sambil shopping tu kita boleh join "Spin the Wheel"!

Cara-cara untuk join: 

1.  Just click on "Click to Spin" dan menangi satu voucher.
2.  Screenshot atau tulis code sebelum close.
3. Baucar boleh redeem pada 11 November sahaja. 


So apa tunggu lagi? Jangan lupa terjah laman web Lazada untuk shopping!


3 comments

  1. Ekonomi tengah suram, rakyat digalakkam berbelanja untuk pusingan tunai. Lazada pun buat sale 😃

    ReplyDelete
  2. memang best..speaker dan tefal tu best

    ReplyDelete
  3. Untunglah dapat Parcel of Joy.. banyak jugak barang dalam tu ye

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda